Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 16 mars

Kolla in succéklippet – Jonna Jintons vårfilm!

Jonna Jinton är Youtube-influencern i Grundtjärn som delar med sig av filmer med lite magiskt skimmer från sitt liv. Men den senaste filmen visar med en stor portion humor hur det är med våren i Sverige.

Visst känner vi igen oss? Videon har visats miljontals gånger på Facebook och Youtube. Reaktionerna kommer från hela världen och igenkänningen är hög från följare från den norra halvan av jordklotet.

Läs också: Ut med tvätten! Is och kyla är BÄSTA torkvädret

Känd kulare

Jonna Jinton är fotograf och ursprungligen från Göteborg men bor i Grundtjärn i Västernorrland sedan fem år. Hon är känd för sin kulning, något hon visat upp på Youtube med stor framgång.

Läs också: Kolla in Jonna Jintons Luciafirande – magiskt!

Hon la ut videon på sin blogg och på sin Facebook-sida i mitten av mars, och skriver på bloggen att det ”är underbart att skratta åt eländet”. Det visade sig att många ville skratta med henne!

Läs också: Jonna Jintons kulning välter internet

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 41 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen