Gå till innehåll

Meddelande:

Det ser ut att vara tekniska problem just nu.

svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 6 December 2017

Kärast någonsin i Bonde söker fru?

Att tv-bonden Johan har hittat den rätta går inte att ta miste på. Hans leende har för varje avsnitt av Bonde söker fru blivit en aning bredare. Minns ni de andra bönderna som blev upp över öronen förälskade?

FOTO: Tv4

På en av gårdarna blev det aldrig riktigt spännande i årets säsong av Bonde söker fru – men vad gör det när det slår gnistor som hemma hos Johan Petersson i Sävsjö. Ända sedan Johan träffade Sofie Andersson för första gången har han strålat som en sol så snart hon varit i närheten. Kolla här:

Speeddejten

FOTO: Tv4

”När Sofie kom in blev det genast lite jobbigt, för jag tycker att hon var fruktansvärt söt”, sade Johan efteråt.

Läs också: Här är tv-böndernas gårdar i verkligheten

Tunghäftan

FOTO: Tv4

Johan vill prata med Sofie om hur hon ser på att komma till hans gård, men snubblar på orden. ”Det räcker med att hon tittar på mig så funkar inte riktigt huvudet som man har räknat med”, var hans kommentar.

Första mötet på gården

FOTO: Tv4

Sofie var den av tjejerna som kom först till gården. Med sig hade hon en present i form av fyra finöl. Johan blev märkbart tagen.

Kärleksförklaringarna

FOTO: Tv4

När Johan äntligen får berätta om sina känslor för Sofie kommer allt som ett rinnande vatten. ”Jag vet inte om du anar hur mycket jag tycker om dig och hur jag längtar efter att få en underbar framtid med dig”, säger han till Sofie i det senaste avsnittet. De pratar redan om att flytta ihop.

…Och här är utmanarna

Fler bönder har förstås blivit tokförälskade i tv. Här är tre utmanare från tidigare säsonger av Bonde söker fru:

Klas

FOTO: Tv4

Sandra vann Klas hjärta med besked i 2012 års säsong. ”Det är obeskrivligt. Jag har aldrig känt något sådant här i hela mitt liv. Det går inte att beskriva”, sade han bland annat i ett av de sista avsnitten.

Läs också: 4 tidsmissar i Vår tid är nu

Stefan

FOTO: Tv4

Tittarfavoriterna från senare år, Stefan och Hanna, fann varandra sommaren 2015. Och medan Hanna var mer återhållsam med orden, var Stefan desto mer uttrycksfull.

”Nu. Nu släpper spärrarna. Nu kan inte jag styra över det här mer”, var Stefans kommentar efter att han fått veta att hans känslor var besvarade.

Sebastian

FOTO: Tv4

Sebastian hade bara sett Petra på slottet i programmet 2014 innan hon valde att hoppa av och åka hem. Men han följde sitt hjärta och sökte upp henne. ”Jag tror att jag har träffat rätt nu. Jag tror att det är henne jag ska leva med”, sade han kort och gott efter deras första riktiga dejt.

Läs också: Land tolkar: Det säger tv-bönderna egentligen

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Lands Nyhetsbrev

Gör som 31 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen