Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 2 april

Koll på stugan, stallet, båten: Så kan smart teknik hjälpa dig

Motverka diselstölder. Övervaka fritidshuset, stallet, maskinhallen. Håll koll på vägar, gårdsplan, snödjup, båten vid bryggan eller skogsmaskinen. Användningsområdena för en trådlös övervakningskamera är oändeliga och det krävs inga tillstånd.

Lagarna har blivit klarare och snällare för privatpersoner som vill sätta upp kameror. Sätter du upp den utanför din privata tomt då krävs en varningsskylt och det gäller att känna till att bilderna faller under sekretess, de är strikt förbjudna att läggas ut på internet.

Brottsbekämpning med trådlös kamera

Kameror, sirener, ljusanläggning, sändare och larm är alla viktiga för dig som vill motverka brott och stölder. Men det finns fler smarta sätt än brottsbekämpning att ha nytta av en trådlös övervakningskamera som till exempel UOVision, utvald av Land Shopping.

Köp Land Shoppings utvalda övervakningskamera

Alla som har en sommarstuga känner igen sig i behovet av att titta till hus och tomt pockar på. Men mycket kan hinna hända mellan varven. Inbrott, brand, stormfällda träd, frysskador, vattenskador. Listan kan göras lång. Bara så enkla grejer som att gräset växer oväntat snabbt. Visst skulle det kännas tryggt att kunna övervaka stugan på avstånd?

Testvinnare

UOVisions mobila och trådlösa åtel- och övervakningskameror är rankade som några av världens bästa med hög driftsäkerhet och kvalité med genomtänkta funktioner och ett robust yttre. De har även vunnit ett flertal tester i media och kameran fotar både dag som natt med hjälp av en inbyggd blixt som är helt osynlig för människor och djur.

Pålitlig och driftsäker

Robin Myrestam på lappländska vildmarksföretaget Casströms har testat övervakningskameror under 8 år, både privat och som säljare. Han menar att UOVision är de bästa och pålitligaste trådlösa kamerorna han har stött på.

– Du får bilder av hög kvalitet som skickas på sekunden till din telefon eller e-post. Kameran drivs med vanliga AA batterier som räcker mellan 2 månader och 1 år beroende på hur mycket kameran fotar och filmar.

Montera kameran skyddat högt upp i ett träd eller under taknocken så att de inte syns direkt och går att nå för en objuden gäst, tipsar han.

Ta mig till Land Shopping

Läs även: Bättre sömn med tyngdtäcke – lika avslappnande som en kram

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen