Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 14 november 2018

Kolla in Sveriges snyggaste bondetatueringar

Vem har Sveriges snyggaste bondetatuering? Det ville tidningen Land Lantbruk ta reda på – och ordnade en tävling!

 Det har kommit in 42 vackra bidrag till tävlingen om Sveriges snyggaste bondetatuering som anordnats av tidningen Land Lantbruk.
Det har kommit in 42 vackra bidrag till tävlingen om Sveriges snyggaste bondetatuering som anordnats av tidningen Land Lantbruk. FOTO: Privat

Runt 42 tatueringar har kommit in till Land Lantbruks tävling, som pågått under oktober och fram till 8 november. Vinnaren ska nu utses av en jury från redaktionen, tillsammans med tatueraren Hampus Kindblom på Lifestyle Tattoo. Vem vinnaren är avslöjas sen i Land Lantbruk nummer 49, som kommer ut den 30 november.

Här kan du kolla in alla tatueringarna i tävlingen! (obs: extern länk)

Wonder Woman på axeln

Att ”gadda” sig är inget ovanligt nu för tiden, knappast heller bland lantbrukare. En av dem som gjort det är Emilia Widerström Astrenius, ordföranden i LRF Ungdomen.

Hon har på sin axel en bild av superhjältinnan Wonder Woman med två stora mjölkkärl i vardera hand.

– Jag är intresserad av tecknade seriefigurer och är ett jättestort fan av Marvelfilmerna. Wonder Woman är den första kvinnliga seriehjälten och en riktig frontfigur. Därför fick hon bli min första lantbrukstatuering, säger hon.

Läs också: Lär dig prata katt – det här betyder jamandet!

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen