Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 15 december 2015

Lägg ett bud – bli bonde för en dag!

Äntligen! Nu får du hänga med bonden Martin Moraeus en dag på jobbet. Om du lägger högst bud, förstås. Och vinner du får du njuta av lunch hos musikern och programledaren Kalle Moraeus. Allt som en del av Musikhjälpen.

Bild 1/4
Bild 2/4
Bild 3/4
Bild 4/4

I dag söndag drar Sveriges Radios årliga kampanj Musikhjälpen i gång och självklart vill Land.se vara med och bidra till insamlingen. Men ni läsare måste hjälpa till!

Passa på att bjuda i vår auktion på Tradera. Nu har du nämligen chansen att få följa med bonden och bloggaren Martin Moraeus en dag på jobbet. 

Lands trogna läsare vet att Martin driver en mjölkgård i Orsa tillsammans med sin pappa. Martin har hand om växtodling och åkrar, medan pappan sköter mjölkkorna. Martin är också djupt engagerad i politiska frågor och en flitig samhällsdebattör i sin blogg.

Vinner du auktionen får du dessutom besöka Björn Daniels på hans föräldrars gård.

Dessutom: Lunchen lagas av kände musikern och programledaren Kalle Moraeus!

Ta nu chansen att hänga med Martin en dag på gården och samtidigt göra skillnad! Lycka till – och tack för att du stödjer Musikhjälpen! 

Du som vinner står själv för eventuell resa och övernattning.

De senaste fem åren har över 100 miljoner människor tvingats fly på grund av klimatrelaterade katastrofer. Därför är årets tema i Musikhjälpen ”Ingen ska behöva fly undan klimatet”. Pengarna går till Radiohjälpen.

Lägg ett bud! 

Musikern och programledaren Kalle Moraeus drar sitt strå till stacken genom att fixa lunchen!
Musikern och programledaren Kalle Moraeus drar sitt strå till stacken genom att fixa lunchen!

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen