Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 28 december 2017

Lands mest lästa artiklar 2017

Vi har haft ett fantastiskt 2017 tillsammans med alla besökare på Land. Det ni är intresserade av – det är alltid vår ledstjärna när vi väljer ämnen att skriva om!

Därför – här är listan över de mest lästa artiklarna på Land.se 2017. Mycket nöje med denna återblick på året som gått.

Vem vill äta dödsbakterier?

Svaret är ju ingen, och därför skrev vi en artikel på ämnet som tog en hejdundrande fart på internet. Björn Olsen är expert på bakterier som antibiotika inte biter på.

Älskade Mandelmanns

FOTO: Stefan Lindblom

Vårt älskade Österlens-par som är så inspirerande och roliga drabbades av oro när deras produkter på gården inte var rätt märkta med etiketter och därför hotades med vite av kommunen. Och ni engagerade er i frågan.

Man kan alltid gräva bort vägen…

FOTO: privat

Historien om Bo Nordbo i Kalix var en historia som tog internet med storm. Han hamnade i trångmål med Försvaret över en väg – så då grävde han bort den…

Att föda barn i en bil

FOTO: istock

Så kom dagen alla fruktade – en kvinna var tvungen att förlösa sitt barn i en bil på väg till förlossningen i Örnsköldsvik. Detta till följd av att förlossningen i Sollefteå var nedlagd.

Reaktionerna lät inte vänta på sig.

Att skylla på korna eller skylla på resorna till Thailand

Mjölkbonden Anette Gustawsson fick nog. Varför skyller delar av klimatdebattörerna på djurhållningen i Sverige, så som korna? Samtidigt är det ingen som slutar åka till Thailand över jul. Ni läsare höll i de flesta fall med!

Kantarelljakt på film lockade tiotusentals!

Efter idel allvarliga ämnen avrundar vi med något så trevligt som kantareller! Hur gör man egentligen för att hitta de små rackarna? Land gjorde en artikel med tips och ni gillade det!

Tack för i år och vi hoppas att ni fortsätter läsa Lands artiklar under hela 2018 också!

Relaterade artiklar

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen