Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 3 juni 2022

Landshopping – Landsbygdens marknadsplats fyller 5 år

Landshopping.se är en succé som bara blir bättre. Nu fyller marknadsplatsen 5 år och det firas stort med erbjudanden och spännande nyheter.

 På 5 år har butiken vuxit och utvecklats till att bli en bred marknadsplats.
På 5 år har butiken vuxit och utvecklats till att bli en bred marknadsplats. FOTO: mattjeacock
Erbjudanden – Fira med Landshopping

Landshopping startades år 2017 under parollen ”landsbygdens marknadsplats” med ambitionen att bli en e-handel med fokus på lokalt hantverk och smarta produkter för hem och trädgård.

Bred marknadsplats för hela landet

I dag har butiken vuxit och utvecklats till att bli en bred marknadsplats där du som konsument kan hitta och inspireras av produkter som passar en lantlig och hållbar livsstil. Utvalt för dig med odlingsintresse och som älskar allt som har med trädgård att göra. Här är det enkelt att ta kloka köpbeslut.

– På Landshopping vill vi ge dig en härlig och inspirerade upplevelse, oavsett om du vill förbättra din odling, handla från gårdsbutiker eller hitta lokalproducerade kläder och skor, säger butiksansvarig Frida Bäckström.

Hållbarhet viktigt

 Hala teamet. – Under åren som har varit har fokuset varit att skapa en marknadsplats med relevanta produkter, säger Qamyar Gohmi, kommersiell chef på LRF Media.
Hala teamet. – Under åren som har varit har fokuset varit att skapa en marknadsplats med relevanta produkter, säger Qamyar Gohmi, kommersiell chef på LRF Media. FOTO: Petter Edelswärd

Sortimentet av kläder är nog utvalt ur ett hållbarhetsperspektiv – du hittar svensktillverkat och nästan enbart naturmaterial. Städprodukterna är helt och hållet giftfria och du hittar dessutom tips på hur de ska användas för bästa resultat. Segmentet mathantverk växer hela tiden – till glädje för både för kunder men också för de små gårdsbutikerna och producenterna som når ut med sina fantastiska produkter.

Du som leverantör och till exempel småskalig mathantverkare kan tack vare marknadsplatsen Landshopping nå ut med dina produkter till en stor medveten publik och få ta del av professionell marknadsföring på köpet.

Över 100 svenska företag anslutna

Marknadsplatskonceptet blev redan från start en succé över 100 svenska företag har anslutit sig som handlare och fått en rejäl skjuts i sin försäljning och många nya kunder.

Den lilla e-handlaren som haft svårt att nå ut kan efter att de anslutit sig till Landshopping sälja slut på lagret. Även större etablerade varumärken får ett lyft i sin affär, tack vare att de når hela svenska landsbygden och ett stort antal som intresserar sig för gröna värden via Landshopping.se.

– Under åren som har varit har fokuset varit att skapa en marknadsplats med relevanta produkter som går ihop med våra läsares intressen, samt produkter av god kvalitet. Med marknadsplatsen har vi även etablerat ett skyltfönster för entreprenörer och e-handlare, där många kommer från landsbygden och är ibland våra egna läsare. Framåt tittar vi närmare på fler unika produkter som vi tror att våra läsare kommer att uppskatta, göra ytterligare förbättringar i shoppen för att förenkla för besökarna och fokusera ännu mer på hållbarhet, säger Qamyar Gohmi, kommersiell chef på LRF Media.

Hitta inspiration på Land.se

För dig som gärna vill botanisera bland spännande och nyttiga varor men har ont om tid, kan följa Land.se och få köpinspiration och matnyttig information löpande om de mest aktuella produkterna. Lands kommersiella redaktör vill underlätta shoppingupplevelsen för kunderna och väljer ut godbitar och ser till att lyfta de bästa erbjudandena och ge utförlig information kring produkterna – allt för att underlätta köpet.

Erbjudanden – Fira med Landshopping

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen