Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 7 augusti 2018

Linn är bäst i världen – på motorsåg

Linn Arvidsson, 25, kan en sak bättre än alla andra i världen – hon är bäst i världen på att hantera en motorsåg. Det bevisade hon när hon tog guld i världsmästerskapen World logging championship i helgen.

 Linn Arvidsson är bäst i världen på motorsåg.
Linn Arvidsson är bäst i världen på motorsåg. FOTO: Privat

Linn Arvidsson jobbar i vanliga fall som trädfällare i Halland men har inför världsmästerskapen också tränat utanför jobbet för att förbereda sig så bra som möjligt.

Och övningen gav resultat. Under helgen tog hon hem segern i både fällning och markkap i World logging championships i Lillehammer i Norge, samt knep en andraplats i kombikap.

– Fällning och markkap är mina starkaste grenar, kombikap och kedjebyte är mina svagaste, resultaten där är jag inte nöjd med. Men det gick ju bra ändå, säger Linn Arvidsson till Land Lantbruk.

FOTO: PRIVAT

Nytt VM 2020

VM i motorsåg anordnas vartannat år och efter vinsten så hoppas Linn att framgångarna ska fortsätta på nästa VM som anordnas i Serbien år 2020.

Läs också: Han har tagit fram grön bensin – i hemlighet

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen