Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 5 december 2017

Missa inte: Nu går Cowboykåken i repris

Nu startar den efterlängtade reprisen av den virala reality-serien Cowboykåken. En bra introduktion är det nya avsnittet om serien, Efterspel.

FOTO: Mikael Frisk

Trots en undanskymd plats i tv-tablåerna så lyckades Cowboykåken leta sig in i många tittares hjärtan.

SVT lät serien gå på udda sändningstider, men tack vare sociala medier var det många som ändå hittade till serien på SVT Play.

Läs också: Cowboykåken: Så gick det efter succéserien

Start från söndag

Från och med den 3 december går reklammannen och filmaren Dick Bewarps reality-serie Cowboykåken nu att se en andra gång. Hela serien plus senaste avsnittet Efterspel finns tillgänglig på SVT Play och visas även i tablå-tv.

– Det är överväldigande. Det är svårt att ta in det här, folk började strömma till kåken, tidningar hörde av sig allt blev som ringar på vattnet, säger han i det nya avsnittet Efterspel.

Läs också: Titta in i Dicks Bewarps fantastiska Vilda Västernkåk i Jämtland!

Nöje och nytta

Många hemmasnickare får både nöje och nytta: en hel del reality-komik men också ett antal bra tips på hur man bygger timmerhus själv. Serien innehåller mängder av tips, exempelvis om hur man snickrar en entrédörr rekordsnabbt. Här kan du se hur det går till under dag 452, som också är med i serien.

Efterspel är avsnittet om serien, om kåken och om Dick och hans värld: blues-, hårdrock- och storbandsjam, tatueringar, rundvandringar i Cowboykåken med häpna besökare och sorgsna farväl till älskade hundvänner.

Läs också: Efter Cowboykåken – sno stilen till ditt hem

Relaterade artiklar

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen