Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 24 juli 2018

”Muskelbonden” Sebastian ska bli pappa

Tv-bonden Sebastian Liljeblad, 37, och Petra Liljeblad, 31, ska bli föräldrar.

Paret, som träffades i tv-serien Bonde söker fru, väntar sitt första barn i december.

 Tv-bonden Sebastian Liljeblad och Petra Liljeblad väntar sitt första barn i december.
Tv-bonden Sebastian Liljeblad och Petra Liljeblad väntar sitt första barn i december. FOTO: Privat

Det var 2014 som paret medverkade i Bonde söker fru, och blev kära i varandra under inspelningen. Sebastian Davidsson, som även kallades för ”muskelbonden”, och Petra Liljeblad flyttade ihop efter inspelningarna. Paret gifte sig i Anderstorp 2017, varpå Sebastian bytte efternamn till Liljeblad. Nu väntar de sitt första barn i december.

”Det känns fantastiskt, vi har längtat efter det här väldigt mycket”, säger tv-bonden till Expressen.

Bebislycka på Instagram

I december är det äntligen dags för den 10:e generationen i Kärvaryd, som vi har längtat efter detta, @petraliljeblad och jag :heart: Du är min kämpe älskling :raised_hands::heart: Jag är sååå lycklig nu :heart_eyes: #bondesökerfru #bondebebis

A post shared by Sebastian D Liljeblad (@sebdliljeblad) on

Det var i söndags som han via sitt Instagramkonto meddelade att Petra var gravid. De vill dock inte veta om det blir en flicka eller pojke.

”Vi hade kunnat ta reda på det redan nu men vi har inte gjort det. Vi har tänkt att vi blir så glada och tacksamma vad det än blir”, säger han till Aftonbladet.

 Tv-bonden Sebastian Liljeblad, som en gång tog andraplatsen i tävlingen Sveriges starkaste man, väntar sitt första barn.
Tv-bonden Sebastian Liljeblad, som en gång tog andraplatsen i tävlingen Sveriges starkaste man, väntar sitt första barn. FOTO: IBL

Läs också: Här är hela listan med nya bönder

Ett glädjebesked i orostider

Tv-bonden berättar också för Expressen att gravidbeskedet är glädjande under en svår tid av torka.

”Vi mår bra bortsett från att det är så varmt nu, det är väldigt torrt. Det är egentligen det som ställer till det, torkan är väldigt besvärlig och det är oroväckande hur det ska gå. Man går och tänker mycket på det nu, men jag hoppas på en bra sista skörd. Gravidbeskedet känns lite extra kul i tråkiga tider som dessa med tanke på väderläget”.

Läs också: Så gick det med kärleken för bönderna

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Populära ämnen på Land.se

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Läs artiklar i säsong

Till toppen