Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 16 februari 2017

Nu ger sig Sven Melander in i BB-debatten: "Stäng ner hela Norrland"

En film där Sven Melander ger sin syn på nedläggningen av BB i Sollefteå, svensk politik - och Norrland, gör just nu succé på Facebook. Se det hyllade klippet här.

FOTO: Facebook

Sven Melanders filmer på Facebook och Youtube där han bland annat backat upp Zara Larsson mot näthatare och kommenterat svensk politik har blivit omåttligt populära.

Nu är det Norrland och BB Sollefteå han stöttar i sin senaste film. Den har redan kammat in över fyrahundra tusen visningar och nästan tiotusen gillamarkeringar, hjärtan och skrattande gubbar.

”Skamligt är ett bra ord”

I filmen menar han att det verkar som att någon fått för sig att stänga hela Norrland – och riktar skarp kritik mot politikerna.

– Jag menar bara herregud, de har rätt till service, bra vård, ordentliga poliser som kommer i tid. Jag fattar inte hur det här överhuvudtaget kan vara ett problem, ett av jordens rikaste länder. Det är bedrövligt, det är skamligt – det är ett bra ord, säger han bland annat.

Goda frallor

Och så avslöjar han att han köpt frallor i Sollefteå en gång.
– De var väldigt bra, säger han.

Se filmen här:

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen