Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 27 januari 2016

Nu ska New York-borna upptäcka svensk landsbygd

Artikeln 10 vardagliga ting som är exotiskt för turisten har engagerat Lands läsare. Nu visar det sig att Svenska Institutet ska sälja in Sverige med en film på samma tema: Landsbygd, nakenbad och skogshotell.

På torsdag kommer den svenska landsbygden att visa upp sig på Times Square i New York. Och den bygger på ungefär samma spaning som Land gjorde i den uppmärksammade listan 10 vardagliga ting som är exotiskt för turisten.

Det är i samband med näringsminister Mikael Dambergs besök på Nasdaq som Svenska Institutet visar filmen This is Sweden i hjärtat av New York. Här får man se vackra och dramatiska fjällandskap, vilda älvar, nakenbad, 4-hjulingar som sladdar runt på leriga skogsvägar och skogshotell.

Under den 1,46 minuter långa filmen får man också se hur nära stad och land är, samkönade äktenskap, föräldraledighet och mångfald.

Målet med filmen är att ge en uppdaterad bild av Sverige. Och att det finns mycket härligt att göra på den svenska landsbygden blir alltså New York-borna varse.

Relaterade artiklar

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen