Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 11 februari 2016

Polisen: Därför ska du bli vän med grannen

Be dina grannar slänga sopor i din soptunna, spela fotboll i din trädgård eller använda din parkeringsplats. Som tack för hjälpen, kan du få något värdefullt tillbaka. Det skriver Polisen i dag i en vida spridd Facebookstatus.

Skärmavbild 2016-02-11 kl. 15.08.40

Har du varit runt och pratat med dina grannar? Om inte, finns en bra anledning till det. Du kan utan att skämmas, be dem att slänga sopor i din soptunna, spela fotboll i din trädgård eller använda din parkeringsplats när du är bortrest. Som tack för hjälpen, kanske du kan göra detsamma för dem när de inte är hemma”. Det skriver Polisen i dag på sin Facebooksida. 

Inlägget, som syftar till att få folk att hjälpa varandra att minska inbrottsrisken, har fått stor spridning på Facebook med tusentals delningar.

Polisen tipsar också om grannsamverkan och länkar till var man kan läsa mer. 

Land har tidigare berättat om byn som gick ihop för att stoppa inbrotten.

 

Relaterade artiklar

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen