Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 24 februari 2017

Rykande färskt besked – det blir en ny säsong av Mandelmanns!

Sörj inte att "Mandelmanns gård" snart är slut. Alldeles nyss kom beskedet från TV4 – det blir en ny säsong hemma hos de folkkära självhushållarna.

Nära en miljon (!) tittare under de flesta avsnitten! Mandelmanns gård klättrade snabbt upp till tittartoppen för TV4, slagen av ettan Sveriges Mästerkock med bara några tusen tittare.

Och huvudpersonerna, Marie och Gustav Mandelmann, har överösts av positiva reaktioner. Svenskarna tycks älska att följa deras liv med odlingar och djur hemma på gården Djupadal i Simrishamn.

Smittande glädje och skojande

Smittande skoj- serien Marie och Gustav Mandelmann är som ett lyckopiller för många.
Smittande skoj- serien med Marie och Gustav Mandelmann är som ett lyckopiller för många.

Inte konstigt att TV4 vill sända en säsong till. Inspelningar börjar inom kort, enligt Tanja Tabrizian Selfors på TV4. Och Mandelmanns själva ser också fram emot en ny säsong. Även om det tar en hel del tid från deras arbete på gården.

– Ja, varje avsnitt tar ungefär en vecka att spela in, men det är också så härligt när TV-teamet är här. Vi får idéer tillsammans till vad som ska filmas. Det är kul att visa upp vår gård och allt det vackra i miljön runt om kring, säger Gustav.

Troligen kommer den nya säsongen att visas i början av nästa år.

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen