Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
TV 20 december 2017

Så gick det sedan för tv-bönderna

Ännu ett par månader har gått sedan sista avsnittet av Bonde söker fru spelades in. Så här har det gått för de fyra deltagarna.

Johan: ”Känns suveränt”

FOTO: TV4

”Det går som tåget” är Johan Peterssons första kommentar när Land ringer upp. Sofie Andersson har skaffat nytt jobb och det har gått en månad sedan hon flyttade från Linköping till Johans gård i Sävsjö. Nu ser de fram emot att renovera huset tillsammans.

– Det känns helt suveränt allting. Och det är skönt att veta att nykärheten fortsätter in i vardagen, säger Johan.

Och för er som undrar: Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet på riktigt. Johan och Sofie hade aldrig pratat med varandra eller träffats tidigare när Sofie klev in genom dörren på speeddejten.

Läs också: Finns det kärlek vid första ögonkastet?

Joacim: ”Som ett brev på posten”

FOTO: TV4

Efter resan till Nice med de andra bonde-paren har Joacim Rickling och Caroline Kejbert träffats nästan varje dag – och snart efteråt flyttade de ihop.

– Jag ångrar inte en sekund att vi flyttade ihop så snabbt. En sådan här tjej släpper man inte så lätt, säger Joacim.

Att han verkligen skulle träffa kärleken var inte helt väntat när han valde att tacka ja till att vara med i programmet.

– Jag gick in med inställningen att jag nog inte skulle bli kär, men nu kom det ju som ett brev på posten. Vi tycker själva att det känns lite sjukt att vi har träffats genom ett tv-program säger han.

Planen är nu att renovera Joacims farmors hus en bit bort från huvudbyggnaden, för att så småningom flytta in där tillsammans.

Läs också: Titta, minns och njut – här sa det klick under säsongen!

Dennis: ”Ångrar ingenting”

FOTO: TV4

På Dennis Anderssons gård är det full fart som vanligt, men kärleken är det sämre med. Den turbulenta sommaren och den dramatiska vändningen, när Dennis kontaktade Liselotte Jonsson (bilden) efter att ha tillbringat resan i Nice med Annie Håkansson, känns avlägsen nu.

– Vi spelade in sista avsnittet i september och då hade jag och Liselotte bara träffats några gånger, så det var fortfarande verkligen på dejtingnivå. Sedan höll det väl i någon månad till.

Men de skildes åt som vänner och Dennis är glad att han ställde upp i programmet.

– Det har varit väldigt givande och jag ångrar inte att jag ställde upp. Och man vet aldrig, det kanske öppnar dörrar för annat, säger Dennis.

Marcus: ”Flyttade in i måndags”

FOTO: TV4

Hemma på Marcus Sjöbergs gård är det stora saker på gång. Han och Erica Mahnkopf är i färd med att grundligt förändra inredningen i huset.

– Hon flyttade in i måndags kväll, säger Marcus.

Han och Erica har träffats nästan varje helg sedan sista avsnittet av Bonde söker fru spelades in i september. Nu ser de båda fram emot att landa i det nya livet som sambos.

Programledaren Linda Lindorff uttryckte en viss osäkerhet inför parets känslor för varandra när hon hälsade på under tidig höst. Men det känner Marcus inte igen sig i.

– Jag kände mig inte alls osäker. Men folk funkar ju lite olika inför tv-kamerorna, säger han.

Läs också: Detta bör du veta om du ska flytta ihop med en bonde!

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen