Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 18 april 2016

Sofia visar upp sin vardag – nu har hon över 9000 följare

Sofia Backström, 24, visar upp sin vardag i en liten jämtländsk by på Instagram för att inspirera andra. På kort tid har hon fått 9000 följare från hela landet.– Det är en slags bekräftelse och roligt med alla fina kommentarer.

Sofia har valt att stanna i byn Ammer där hon växte upp.

– Jag vill bo nära naturen med en gård och djur omkring mig.

Hon jobbar som florist på en blomsterbutik men ägnar också mycket tid åt att fotografera som är hennes stora intresse. Hon lägger ner mycket omsorg på att ta vackra naturbilder men även när hon exempelvis hugger ved, jagar eller fiskar.

– Jag försöker inte försköna utan visa livet här så som jag uppfattar det och fånga ögonblicken och de små fina detaljerna.

Hon vill förmedla sin kärlek till naturen och att man ska ta hand om den.

– Det är många som är missar det vackra och att njuta av tillvaron. Det bästa är när någon blivit inspirerad av mina bilder och börjat fotografera.

Här några bilder från Sofias instagram

Timmer

 

Snasen Renar1 Morgontimma5 Skog1

Läs också:

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen