Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 29 oktober 2015

Tareq Taylor, förra årets vinnare: "Här är min nominering till Årets lantis 2015"

Du tar väl chansen och nominerar till Årets Lantis? Gör som förra årets vinnare, Tareq Taylor, och välj din lantishjälte. Vem vill du se som årets vinnare?

Bild 1/3
Bild 2/3
Bild 3/3

Årets Lantis 2014 blev kocken och inspiratören Tareq Taylor, en utmärkelse han delar med prins Daniel, Camilla Läckberg, Linda Lindorff, Timbuktu, Nanne Bergstrand och Kristina Lugn.

– När jag var liten var lantis ett skällsord. Nu är det snarare motsatsen, säger Tareq Taylor på plats i det gamla sädesmagasinet som han omvandlat till drömprojektet Kockeriet – en plats där gäster och kockar möts över spisen.

Nu ska en ny profil axla hans mantel. Och Tareq Taylor vet precis vem han tycker borde bli Årets Lantis.

Här är Tareqs nominering – se videon:

Ta chansen du med. Fram till sista oktober kan du vara med och utse vilka 100 personer som hamnar på årets lista. Det ska vara personer som på något sätt har lyft och hyllat landsbygden. Kändis eller lokal eldsjäl spelar ingen roll. En av dem blir Årets Lantis.

Själv är Årets Lantis 2014, Tareq Taylor, i slutfasen av en ny bok som kommer ut i mars nästa år. Boken ska inspirera till en godare vardag.
– Det blir 100 recept för frukost, picknick, lunch och guldvardag. Det ska inte bara vara gott, det ska även vara nyttigt, förklarar Tareq Taylor.

Relaterade artiklar

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen