Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 21 maj 2018

Tv-bonden Andreas bröllopslycka

Andreas Sjöberg fann kärleken i Bonde söker fru. I helgen gifte han sig med sin Hanna.

 Andreas Sjöberg som fann kärleken i Bonde söker fru gifte sig i lördags med sin Hanna.
Andreas Sjöberg som fann kärleken i Bonde söker fru gifte sig i lördags med sin Hanna. FOTO: Privat/Linda Lindorff

Andreas Sjöberg träffade Hanna Holgersson när var en av de medverkande i TV4:s Bonde söker fru 2016. I lördags blev Andreas och Hanna man och hustru när de gifte sig i strålande solsken.

När TV4 gjorde ett återbesök på gården avslöjade Andreas och Hanna att de förlovat sig. I inslaget berättade Hanna att Andreas friade när paret var ute och åkte bil i vacker miljö.

Läs också: Bonde söker fru-paret får eget tv-program

– Och så tänkte jag, någonstans här får det bli. Hur lugn man än är blir man i det läget lite nervös. Då tog jag fram asken och frågade. Det är kul, säger Andreas.

”En fantastisk människa”

Hanna sa ja och berättar i inslaget om lyckan:

– Om jag skulle tänkt ut min drömman hade jag nog inte beskrivit Andreas. Men på nåt sätt föll jag för honom för vi har så roligt och jag tycker han är en fantastisk människa, säger Hanna i tv-inslaget.

I helgen blev de slutligen man och hustru.

Programledaren Linda Lindorff har publicerat bilder på sin blogg (obs: extern länk) där det nyblivna brudparet poserar på en traktor i majsolens sken.

Linda Lindorff, som själv inte kunde vara med på bröllopet, skriver i bloggen att det känns fantastiskt att vara med och göra ett program som hjälper folk att hitta kärleken.…

”Är som gjorda för varandra”

”Jag står här med gåshud i steksolen, jag är så lycklig! Ni två är som gjorda för varandra. Jag önskar jag hade kunnat vara med denna fantastiska dag” fortsätter Linda i sin videohälsning.

Läs också: Här är hela listan av nya bönder i Bonde söker fru

Anledningen till att programledaren inte kunde komma till Andreas och Hannas bröllop är att hon just nu är ute på resa för att träffa den nya säsongens bönder.

”Bland de brev jag nu delar ut finns garanterat nån av årets bönders stora kärlek. En fascinerande tanke, en underbar tanke!”, skriver hon (obs: extern länk).

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Lands Nyhetsbrev

Gör som 41 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen