Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 30 april 2021

Vedkonst i Gökhem roar och lockar besökare

Att stapla ved är en konst i sig men att stapla ved så det blir konst, det är grejer det! I Gökhem är det tradition att se till att veden blir mer än bränsle och i år har man tagit ut svängarna ordentligt. Kolla in vedkonsten i Gökhem som slår allt!

Det är nionde året i rad som grannarna och svågrarna Egon Svärd, 77 år, och Sven Lindberg, 90 år, skapat konst av ved.

Årets vedkonstverk på gården Bjärkliden i Gökhem utanför Falköping heter ”Gökhems semesterby”. I år består konstverket av flera små stugor där kända kända personer av alla de slag har hyrt in sig. Allt från påven och Donald Trump till Anders Tegnell. De kan roa sig med golfbana, trampolin, gunga, rutschkana, bastu och dusch – allt byggt av ved.

 Alla kan stapla ved!
Alla kan stapla ved! FOTO: Egon Svärd

Och du är välkommen att titta in, både här i artikeln i verkligheten. En nyuppsatt skylt i Gökhems kyrkby utanför Falköping visar vägen – alla är välkomna!

Kolla in de härliga bilderna!

 Ett flygplan kommer med celebert besök.
Ett flygplan kommer med celebert besök. FOTO: Egon Svärd

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen