Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 9 oktober

Vill du frilansa för Land?

Tidningen Land är en av Sveriges största veckotidningar – 300 000 läser tidningen varje vecka, och med nätupplaga och sociala kanaler så når vi många, många fler. Nu söker vi fler frilansare inom många olika ämnen.

 Land, läsare Joel Linderoth.
Land, läsare Joel Linderoth. FOTO: Marlene Segelsbo

Vi är en stark redaktion som jobbar tätt och intensivt tillsammans med ett stort antal duktiga frilansare och nu vill vi hitta fler härliga frilansmedarbetare över hela Sverige.

Vi söker framförallt frilansande ämnesreportrar som vill bidra med redaktionellt material till samtliga våra publiceringsplattformar. Vi är inte bara en tidning utan också en sajt, flera digitala brev och ett ständigt uppdaterat flöde på sociala medier.

Det här uppdraget passar dig som redan idag har en redaktionell frilansverksamhet och som är intresserad av att utöka den genom att samarbeta med oss på Lands redaktion. Du har en eller flera ämneskompetenser som du är rejält grundad i, och du har dessutom ett starkt nätverk både i verkligheten och i den digitala världen där du håller koll på snart sagt allt som händer inom “ditt” ämne. Dessutom är du kunnig, trevlig och engagerad och kan inspirera, fascinera och fördjupa – lite så som vi tycker att Land är helt enkelt!

Med största sannolikhet bor du dessutom någonstans i gles- eller landsbygd och trivs där.

Omfattningen på ditt kommande uppdrag kan vara litet eller stort, det beror helt och hållet på vilket ämne det handlar om.

Låter det intressant? Skicka en kort presentation och berätta om dig själv, vad du gör och vad du tycker det skulle vara roligt att jobba med tillsammans med oss på Land.

Just nu söker vi frilansare i följande ämnen:

Inredning, möbler och design

Antikt och loppis

Vävning

Stickning och virkning

Bakning, bröd och kakor

Bil och motor – nybil, begbil, verkstad och tillbehör

Bygg och snickra – hemmaprojekt, verktyg, tips och tricks

Jakt och fiske – jaktliv och fiskeliv, prylar, kläder och resor

Kultur och underhållning – litteratur, musik, teater och film

Tv, radio, podd och streamingtjänster

Privatekonomi

Företagande

Teknik hemma – tv, bredband, telefoni och dator

Resor – i Sverige och utomlands

Hästar, ridning och hästsport

Vandring och uteliv i den svenska naturen

Korsord, kryss och annan tankesport

Har du något ytterligare ämne som du brinner för så är det bara att föreslå det – vi har säkert missat något!

Skicka din korta och spontana presentation till Joel Linderoth, chefredaktör på Land – den bör innehålla några länkar till arbetsprover, dina profiler i sociala medier och en beskrivning av din ämnespassion. I vanliga fall pratar jag gärna i telefon men just i det här fallet så ser jag gärna att första kontakten tas via mejl…

Mejla mig på joel.linderoth@land.se – välkommen!

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen