Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Landkoll 26 maj 2017

Nu kan du boka Sverige på Airbnb – hela Sverige!

Nu kommer lösningen för alla turister som letar efter den perfekta destinationen – kom till Sverige, här ingår hela landet i din bokning och allt är gratis!

 Det är lätt att ta allemansrätten för given. Visit Sweden har tagit fasta på den och listar hela den Svenska naturen på bokningssajten Aribnb.
Det är lätt att ta allemansrätten för given. Visit Sweden har tagit fasta på den och listar hela den Svenska naturen på bokningssajten Aribnb. FOTO: Istock

Som svenskar tar vi kanske möjligheten att vistas fritt i skog och mark för givet. Men den svenska allemansrätten är världsunik och långt ifrån självklar i andra länder.

Allt ingår!

Visit Sweden har tagit fasta på den fria svenska naturen och listat hela Sverige, från böljande rappsfält i söder till snöiga toppar i norr, på den internationella bokningssajten airbnb. För besöker du Sverige så ingår hela landet i din bokning och du behöver inte ens boka i förväg!

– Varje sjö är din infinity pool, varje bergstopp är din granitterrass, varje äng är blir din trädgård och varje skog ett skafferi fyllt med svamp och bär, skriver airbnb i ett pressmeddelande.

Ska locka turisterna till Sverige

Det enda kravet är att inte störa och inte förstöra, precis som allemansrätten föreskriver.

Kampanjen syftar till att marknadsföra Sverige som resedestination i världen och är det första samarbetet mellan Aribnb och en officiell turistbyrå.

– Vi är väldigt glada över att välkomna Sverige till Airbnb, för alla att utforska, säger James McClure, chef över Airbnb, norra Europa.

Läs också:Allt fler turister väljer Sverige som resmål

Relaterade artiklar

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen