Landresor / Natur

Natur

Upplev starka naturkrafter, häftiga landskap och svindlande vyer på en resa att minnas

Resmål med flyg t.o.r.
Svalbard Exotiska Svalbard 29 JUNI - 3 JULI 2023

Svalbard, Arktis, halvvägs till Nordpolen. Här möter du en unik natur som vilar under midnattssolens strålar. Har vi tur kanske vi får en skymt av ”kungen av Arktis” – isbjörnen.

Kryssning
Norska kusten Kystruten med Havila Flera datum tillgängliga

Upplev drömresan längsmed Norges kust, från Kirkenes till Bergen.

Resmål med flyg t.o.r.
Österrike Vandringsresa i Bad Gastein 23 - 30 SEP 2023

Under veckan så kommer vi förutom att få njuta av underbara vandringar i sagolika miljöer även att utforska det österrikiska kökets många specialiteter.

Resmål med flyg t.o.r.
Mallorca Oktobervandring på Mallorca 16 - 21 OKT 2023

Följ med på en härlig vandringsresa i oktober! Behaglig temperatur i både luften och havet - perfekt för en aktiv höstsemester.

Resa med tåg t.o.r.

FULLBOKAT

Italien Tåg till Gardasjön - vin och trädgårdar 2 - 11 MAJ 2023

Vi stannar en hel vecka i Italien där vi provar viner och besöker utvalda trädgårdar och parker runt Gardasjön. Men framför allt umgås vi, äter goda middagar och har det trevligt tillsammans

Resmål med flyg t.o.r.
Island Island – en magisk plats 18 - 21 SEP 2023

Island är en magisk plats, som föddes med en explosion ur Nordatlanten, och som fortsätter att skapas på samma dramatiska sätt. Vår svensktalande lokala guide visar oss

Resmål med flyg t.o.r.
Irland Irland – den gröna ön 3 - 8 OKT 2022

Vi upplever den vackra, gröna ön med sin omväxlande och hänförande natur och passar samtidigt på att besöka slott, pittoreska byar och mysiga pubar.

Resmål med flyg t.o.r.
Kantabrien & Baskien/Spanien I pilgrimers fotspår 15 – 21 SEPT 2022

Följ med oss på en rundresa i norra Spanien, som erbjuder en spännande blandning av kultur, historia, natur, gastronomi och välsmakande viner.

Rundresa med buss
Norge Adventsmys i Savalen 12 - 17 DEC 2022

Varva ned på bästa sätt inför julhelgerna! Vinterns skönaste resa går till Norge där vi kommer i riktig julstämning i sagolik miljö.

Resmål med flyg to.o.r.
Skottland/Storbritannien Lantliga Skottland 26 SEPT - 3 OKT 2022

Följ med på en unik resa till både kända och okända skotska delar. Vi besöker vackra städer, en handfull olika gårdar, historiska slott och katedraler.

Resmål med flyg t.o.r.
Sverige Jokkmokks marknad 1 - 5 FEBRUARI 2023

Den samiska kulturen visar stolt upp ett makalöst vintervackert landskap. Vi ser också världsberömda Treehotel med hotellrum uppe i träden, Luleå, går på lyktvandring i Gammelstad och sist men inte minst väntar en tur på isen. Kanske får vi även uppleva det magiska norrskenet!