Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Mat & dryck 30 juni 2017

Ät grönsaker på nya sätt: 2 supergoda tvärt om-tips

Grönsaker du brukar tillaga kan bli underbart goda färska och färska grönsaker du brukar tillaga kan bli fantastiska tillagade. Här är superenkla och goda tvärt om-tips för rödbetor, squash och sallat.

 Det är gott och roligt att prova nya sätt att använda grönsakerna på.
Det är gott och roligt att prova nya sätt att använda grönsakerna på. FOTO: Istock

Läs också: 10 enkla tips: Så lyckas du få i dig 500 gram grönsaker per dag

De här tipsen kommer från Lands bloggare Katarina Ekeström. Har du egna goda tvärt om-tips för grönsaker så dela gärna med dig.

Katarinas grönsakstips

1. I stället för att tillaga rödbetor och squash så prova att hyvlad dem tunt och bland ner i salladen. Supergott!

2. I stället för att äta sallaten rå så kan du prova att snabbsteka den. En riktig höjdare som är gott till nästan allt!

Relaterade artiklar

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 43 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen