Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Mat & dryck 2 juli 2020

White Guide Sverigesommar 2020 – guide till lokal mat

Sugen på lokala läckerheter nära dig? I White Guide Sverigesommar 2020 hittar du lokala måltidsupplevelser och utflyktsmål i hela landet.

 Med White Guides och LRFs nya digitala guide är det enkelt att hitta till den bästa lokala maten.
Med White Guides och LRFs nya digitala guide är det enkelt att hitta till den bästa lokala maten. FOTO: Istock

Smarriga småkakor i klassisk herrgårdsmiljö, nyrökt torsk på en solvarm brygga, grillat i en faluröd lada. Varför inte göra sommarens svemester till ett härligt smakäventyr?

White Guide Sverigesommar 2020

Nu är det nämligen enklare än någonsin att upptäcka alla svenska läckerheter. För att du ska hitta till de riktiga pärlorna nära dig har White Guide och LRF tagit fram en digital guide till lokala måltidsupplevelser, smakliga utflyktsmål och gårdsbutiker över hela landet.

Läs också: Så gör du klassiska Pitepalt

Mycket att bjuda på

– Sverige har fantastiskt mycket att bjuda på och nu när det är hemester som gäller så vill vi hjälpa till att hitta till alla fantastiska lokalproducerade mat- och dryckesupplevelser, säger Anna Kaijser som är ansvarig för LRF lokal mat och dryck.

300 matupplevelser

I guiden som heter White Guide Sverigesommar 2020 hittar du över 300 lokala matupplevelser runt om i Sverige. De är fördelade på 25 landskapsguider och 15 cityguider.

Smaklig sommar!

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen