Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
mat 17 november 2016

Äntligen torsdag! Fira med pannkakstårta på 4 sätt

Lager på lager till både till frukost, middag och efterrätt. Här får du tips på 4 vilda och maffiga pannkakstårtor.

1. Personlig tårta till frukost

Stek små plättar. Blanda grekisk, tjock yoghurt med vaniljsocker och färska bär. Bygg en stapel med blandningen mellan varven till varje person. Ringla lite honung över.

2. Köttig pannkakstårta

Stek tunna pannkakor och koka en riktigt mustig köttfärssås. Varva pannkakor med köttfärssåsen och avsluta med ett lager tunt skivad mozzarella. Gratinera i ugnen så att osten smälter.

3. Pannkakstårta med glass

Delicious Pancake with Fruit

Hemligheten är att göra den låg, krispig och göra den fort. Stek tunna pannkakor och varva dem med vaniljglass, vispad grädde och skivad frukt eller bär. Varva de ljumma pannkakorna med fyllningen och servera medan kanterna fortfarande är krispiga. Väntar du för länge rinner glassen och hela tårtan känns halkig och kall.

4. Nutella på höjden

Chokladmonstret i familjen får en lycklig stund om pannkakstårtan fylls med nutella. Varva pannkakorna med nutella, vispad grädde och hallon. Smakbrytningen blir underbar.

 

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Missa inte vår webbshop

Lär dig i din takt

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen