Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Om 8 januari 2021

Nu ser vi till att fira Land ordentligt - tack till alla!

Då är det dags! Land fyller 50 år och 2021 kommer bli året då vi firar denna fantastiska tidning på alla möjliga, och omöjliga sätt, skriver Land chefredaktör Joel Linderoth.

 Joel Linderoth, chefredaktör på Land.
Joel Linderoth, chefredaktör på Land.

Förförra året fyllde jag 50 år och det var en ganska stillsam upplevelse. Jo, jag är fullt medveten om att 50 är en ålder som på många sätt är symbolisk men förutom en betydligt större firning än vanligt så förlöpte födelsedagen lugnt. Inga större känsloattacker, inga nära döden-upplevelser och inga förnimmelser av att födelsedagen var något mer än en vanlig dag i livet.

I år det Lands tur att fylla 50 år och vi har tänkt att det ska märkas ordentligt under hela året och vi slår till direkt med en härlig jubileumssajt där vi relativt oblygsamt hyllar oss själva för allt bra vi gjort. Och det är mycket!

Kanske är det lite väl kaxigt att göra så men varför inte? Är det någon gång man ska sticka ut hakan lite extra så är det väl när man fyller 50? Då om någon gång så får man vara lite stolt över det som man gjort….

Under resten av året så kommer detta födelsedagsfirande märkas med jämna mellanrum och som alla vet så är ett födelsedagskalas ingenting utan gäster. Så du är också bjuden! Så klart!

Hur vill du att vi firar våra 50 år? Vilka vill du läsa om i tidningen och på vår sajt? Vilka till du träffa igen eller höra mer om och vilka ämnen tycker du passar allra bäst i Land anno 2021? Mejla mig och berätta så ser jag till att vi får med det i vårt innehåll! Jag finns alltid på joel.linderoth@land.se.

Och gå in ofta och kolla här på vår födelsedagssajt, vi gör en hel del spännande som du inte vill missa.

Ett stort och uppriktat tack till dig som läser Land och ett minst lika stort tack till alla er som gjort Land före oss som gör Land i dag – ni är alla en del av födelseårsfirandet!

Och välkommen till 2021 – ett år som vi hoppas ska bli fantastiskt bra på många sätt!’

Ta mig till jubileumssajten

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Missa inte vår webbshop

Lär dig i din takt

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen