Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Recept 4 juli 2017

Ängavallens svalkande jordgubbssorbet – snabb och supergod

Det finns inget som svalkar så härligt som en frisk jordgubbssorbet. Det här enkla och goda gårdsreceptet kommer från Ängavallen i Skåne.

 Svalkande och gott med jordgubbssorbet.
Svalkande och gott med jordgubbssorbet. FOTO: kajakiki

Läs även: Tårtan som du gör på 2 minuter

Ängavallens jordgubbssorbet

Skriv ut

Ingredienser

  • ½ dl vatten
  • ½ dl socker
  • 200 g jordgubbar

Gör så här

  1. Koka upp allt i 1 minut.
  2. Mixa till en slät pure.
  3. Låt svalna och kör i glassmaskinen tills önskvärd konsistens.

Recept: Niklas Kämpargård, Ängavallen

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen