Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Recept 14 juni 2019

Ansjovisröra med forellrom

Underbart god variant av gubbröra med forellrom.

 Gubbröra på nytt sätt med ansjovis och forellrom.
Gubbröra på nytt sätt med ansjovis och forellrom. FOTO: Ove Lindfors

Röran är perfekt på sillbordet, men också som tilltugg eller dipp med knäckebröd.

Läs också: Gubbröretårta med forellrom

Ansjovisröra med forellrom

Skriv ut

Ingredienser: (8 bufféportioner)

  • 1 ask ansjovisfilé, 125 g
  • ca 350 g kokt kall färskpotatis
  • 2 hårdkokta ägg
  • 3 dl gräddfil
  • ¾ dl hackad gräslök
  • 3 msk hackad rödlök
  • 50 g forellrom
  • nymald vitpeppar

Gör så här:

  1. Skär ansjovis, potatis och ägg i små bitar.
  2. Blanda gräddfil, ansjovis, potatis, gräslök och rödlök
  3. Vänd sist ner ägg och rom. Smaka av med peppar.

Recept: Caroline Hofberg, carolineikoket.com

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen