Recept 14 juni 2019
Ansjovisröra med forellrom
Underbart god variant av gubbröra med forellrom.
Röran är perfekt på sillbordet, men också som tilltugg eller dipp med knäckebröd.
Läs också: Gubbröretårta med forellrom
Ansjovisröra med forellrom
Skriv ut
Ingredienser: (8 bufféportioner)
- 1 ask ansjovisfilé, 125 g
- ca 350 g kokt kall färskpotatis
- 2 hårdkokta ägg
- 3 dl gräddfil
- ¾ dl hackad gräslök
- 3 msk hackad rödlök
- 50 g forellrom
- nymald vitpeppar
Gör så här:
- Skär ansjovis, potatis och ägg i små bitar.
- Blanda gräddfil, ansjovis, potatis, gräslök och rödlök
- Vänd sist ner ägg och rom. Smaka av med peppar.
Kommentarer
Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.