Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Recept 13 december 2018

Bananpannkakor till frukost eller mellanmål

Bananer och ägg är allt som krävs för mättade bananpannkakor. Smaksättning är valfritt men självklart extra gott.

 Lyxa till frukosten eller mellanmålet med bananpannkakor.
Lyxa till frukosten eller mellanmålet med bananpannkakor. FOTO: Istock

Mogna bananer behöver inte kastas i soporna. Ge dem en chans och stek nyttiga bananpannkakor. Det kommer garanterat att uppskattas av hela familjen.

Läs också: Så gott! Nyttig bananglass med kolasås

Bananpannkakor

Skriv ut

Ingredienser: (2 portioner)

  • 2 bananer
  • 4 ägg
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 1 krm salt
  • smör eller kokosolja
  • ev kanel eller kardemumma

Gör så här:

  1. Blanda mosade bananer och ägg till en smet. Tillsätt salt och vaniljpulver. Om du tycker om kanel eller kardemumma, tillsätt även det.
  2. Stek i smör eller kokosolja.

Relaterade artiklar

Lands Nyhetsbrev

Gör som 43 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen