Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Recept 7 augusti 2018

Cocktailpotatis med renstek

Kall färskpotatis är ett lysande tilltugg. De här uppiggade potatishalvorna är perfekta att servera som småplock eller aptitretare.

 Kall färskpotatis har en självklar plats på kräftskivan. Foto: Tia Borgsmidt
Kall färskpotatis har en självklar plats på kräftskivan. Foto: Tia Borgsmidt

Läs också: Så gör du ny kräftlag till frysta kräftor

Cocktailpotatis med renstek

Skriv ut

Ingredienser (8 bufféportioner)

  • 50 g skivad rökt renstek
  • 100 g philadelphiaost
  • 2 msk hackad gräslök
  • 1 tsk dijonsenap
  • flingsalt
  • 400–500 g kokt kall färskpotatis

Gör så här:

  1. Hacka rensteken. Blanda kött, ost, gräslök och senap. Smaka av med salt.
  2. Halvera potatisen. Skär bort en tunn skiva i botten så står de stadigare.
  3. Lägg på rensteksröra och garnera med hackad gräslök.

Recept: Caroline Hofberg

Relaterade artiklar

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen