Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Recept 7 augusti 2018

Cocktailpotatis med renstek

Kall färskpotatis är ett lysande tilltugg. De här uppiggade potatishalvorna är perfekta att servera som småplock eller aptitretare.

 Kall färskpotatis har en självklar plats på kräftskivan. Foto: Tia Borgsmidt
Kall färskpotatis har en självklar plats på kräftskivan. Foto: Tia Borgsmidt

Läs också: Så gör du ny kräftlag till frysta kräftor

Cocktailpotatis med renstek

Skriv ut

Ingredienser (8 bufféportioner)

  • 50 g skivad rökt renstek
  • 100 g philadelphiaost
  • 2 msk hackad gräslök
  • 1 tsk dijonsenap
  • flingsalt
  • 400–500 g kokt kall färskpotatis

Gör så här:

  1. Hacka rensteken. Blanda kött, ost, gräslök och senap. Smaka av med salt.
  2. Halvera potatisen. Skär bort en tunn skiva i botten så står de stadigare.
  3. Lägg på rensteksröra och garnera med hackad gräslök.

Recept: Caroline Hofberg

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Missa inte vår webbshop

Lär dig i din takt

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen