Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Recept 18 mars

Deviled eggs – fyllda ägghalvor

Sätt sting på ägghalvorna och påskbuffén med fyllda deviled eggs. Tabasco och paprikapulver får det att kittla gott i munnen.

 Deviled eggs är fyllda ägghalvor med sting.
Deviled eggs är fyllda ägghalvor med sting.

Deviled eggs är en smårätt som passar utmärkt till buffé eller förrätt. De fyllda äggen är lite pilliga med väl värda ansträngningen.

Fyllningen kan enkelt varieras med kapris, oliver, lök, vitlök, gräslök, curry och cayenne.

Läs också: Kokt torsk med äggsås

Deviled eggs

Skriv ut

Ingredienser: (8 portioner)

  • 8 hårdkokta ägg
  • 1,5 msk majonnäs
  • 2 msk crème fraiche
  • 1 msk dijonsenap
  • 0,5 tsk starkt paprikapulver
  • tabasco
  • salt
  • peppar

Gör så här:

  1. Skala de kalla äggen och dela dem på hälften. Gröp ut äggulorna och lägg i en skål.
  2. Mosa äggulorna grovt med en gaffel. Tillsätt majonnäs, crème fraiche, dijonsenap och paprikapulver.
  3. Smaka av röran med salt, peppar och tabasco.
  4. Fyll hålen i äggvitorna med röran.
  5. Pudra paprikapulver över äggen. Servera på påskbuffén!

Relaterade artiklar

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 43 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen