Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Recept 18 april 2019

Krämig dillsill med crème fraiche och majonnäs

Krämig dillsill med crème fraiche och majonnäs sitter fint på smörgåsbordet.

 Det är enkelt och trevligt att lägga in egen dillsill.
Det är enkelt och trevligt att lägga in egen dillsill. FOTO: Istock

Dillsill är en lika klassisk som enkel sillinläggning att göra hemma. Ät den gärna med kokt potatis eller som pålägg på knäckebröd.

Läs också: Tio svenska ostar till ostbrickan

Dillsill

Skriv ut

Ingredienser:

  • 1 burk femminuterssill (420 gr)
  • 1 liten gul lök
  • 2 dl cremé fraiche
  • eventuellt lite majonnäs
  • 1 knippe dill
  • 2 krm svartpeppar
  • en skvätt balsamvinäger

Gör så här:

  1. Låt sillen rinna av och skär den i centimetertjocka bitar. Hacka löken och dillen.
  2. Blanda allt i en burk
  3. Servera och njut!

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen