Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Recept 20 juni 2017

Evas chokladrutor med skogsrussin

 Chokladkaka med odon som är dekorerade med grädde och små blåbärsblommor.
Chokladkaka med odon som är dekorerade med grädde och små blåbärsblommor.

Chokladrutor med skogsrussin

Skriv ut

Ingredienser

  • 300 g smör
  • 5 dl socker
  • 1,5 dl havregryn
  • 3 dl vetemjöl
  • 1,5 dl kakao
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 dl torkade odon
  • 4 ägg

Gör så här:

  1. Smält smöret i en stor kastrull. Låt svalna.
  2. Tillsätt socker, havregryn, vetemjöl, kakao, vaniljsocker, ägg och torkade odon.
  3. Häll i en bakpappersklädd långpanna och grädda i 175 grader i cirka 15 minuter. Skär i små rutor. Går bra att frysa.

Relaterade artiklar

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen