Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Recept 17 juni 2017

Grymt god gubbröra på inlagd sill

Gubbröra med färdigköpt inlagd sill är både gott och superenkelt att göra. Perfekt som tilltugg eller som dipp med knäckebröd.

 I originalet görs gubbröran med ansjovis, men färdigköpt inlagd sill i röran är väldigt gott tillsammans med ägg och forellrom.
I originalet görs gubbröran med ansjovis, men färdigköpt inlagd sill i röran är väldigt gott tillsammans med ägg och forellrom.

Gubbröra på inlagd sill

Skriv ut

Ingredienser

  • 8 bufféportioner (4–5 dl)
  • 1 burk inlagd sill, cirka 240 g
  • 4 hårdkokta ägg
  • 1/2 dl hackad rödlök
  • 1 dl crème fraiche
  • 3 msk majonnäs
  • 1/2 dl hackad dill
  • 50 g forellrom
  • salt
  • nymald vitpeppar
  • hackad gräslök

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av och skär den i små bitar. Hacka äggen.
  2. Blanda alla ingredienser, vänd sist ner rommen. Smaka av med salt och peppar. Strö över gräslök vid servering.

Caroline Hofberg

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen