Recept 17 juni 2017
Grymt god gubbröra på inlagd sill
Gubbröra med färdigköpt inlagd sill är både gott och superenkelt att göra. Perfekt som tilltugg eller som dipp med knäckebröd.
Gubbröra på inlagd sill
Skriv ut
Ingredienser
- 8 bufféportioner (4–5 dl)
- 1 burk inlagd sill, cirka 240 g
- 4 hårdkokta ägg
- 1/2 dl hackad rödlök
- 1 dl crème fraiche
- 3 msk majonnäs
- 1/2 dl hackad dill
- 50 g forellrom
- salt
- nymald vitpeppar
- hackad gräslök
Gör så här
- Låt sillen rinna av och skär den i små bitar. Hacka äggen.
- Blanda alla ingredienser, vänd sist ner rommen. Smaka av med salt och peppar. Strö över gräslök vid servering.
Kommentarer
Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.