Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Recept 23 september

Hallonvinäger

Har du hallon i frysen? Då bara måste du göra stjärnkocken Paul Svenssons ljuvligt goda hallonvinäger. Superenkelt!

 Hallonvinäger är enkelt att göra själv – endast två ingredienser.
Hallonvinäger är enkelt att göra själv – endast två ingredienser. FOTO: Istock

Receptet till denna supergoda och lättgjorda hallonvinäger kommer från Paul Svenssons bok Rädda maten.

Läs också: Så lägger du in din saltgurka

Hallonvinäger

Skriv ut

Ingredienser:

  • 500 g färska eller frysta hallon
  • 1 liter vitvinsvinäger

Gör så här:

  1. Blanda hallon och vinäger i en glasburk med lock.
  2. Låt blandningen stå i kylen i en vecka innan den är färdig att använda.
  3. Förvara i kylen.

Recept: Paul Svensson

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen