Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Recept 19 september 2017

Kanelbullar på 3 minuter – supergott

Sugen på något gott och supersnabbt? Här kommer räddningen – kanongoda kanelbullar på 3 minuter. Enklare kan det knappast bli.

 Jessica Frej har skrivit en härlig kokbok för alla oss som ofta har lite ont om tid vid spisen.
Jessica Frej har skrivit en härlig kokbok för alla oss som ofta har lite ont om tid vid spisen. FOTO: Lina Eidenberg Adama

Detta recept kommer från Jessica Frejs härliga bok Supergott och Supersnabbt. Hon skapade receptet tillsammans med två kompisar redan i lågstadiet och det håller verkligen än. För godare på rekordkort tid kan det knappast bli.

Till kanelbullarna ska du dricka iskall mjölk, tipsar Jessica Frej. Supergott!

 Supersnabb variant på kanelbullar – smakar himmelskt tillsammans med iskall mjölk eller till en het kaffeslurk.
Supersnabb variant på kanelbullar – smakar himmelskt tillsammans med iskall mjölk eller till en het kaffeslurk. FOTO: Lina Eidenberg Adama

Läs också: Så gör du krämiga smörbullar i långpanna

Kanelbullar på 3 minuter

Skriv ut

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 4 skivor vitt bröd
  • 2–4 msk smör
  • 2 msk strösocker
  • 1 tsk malen kanel
  • ½ tsk malen kardemumma

Gör så här:

  1. Rosta bröden i en brödrost.
  2. Bred smör på de varma bröden.
  3. Strö över socker, kanel och nymalen kardemumma.
  4. Skär bröden i stavar och njut av ”nybakade” kanelbullar.

Recept: Jessica Frej

Relaterade artiklar

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen