Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
recept 7 september 2016

Kanelbulle + kladdkaka = godaste kombon!

Kladdkaka som smakar kanelbulle – ja, det är precis så smaskigt som det låter. Här får du det superenkla receptet.

Det här magiska receptet kommer från Maria Erdmann, ordförande i Rulltårtans vänner.

Så gör du underbart god kanelbullekladdkaka

Kanelbullekladdkaka

Det här behöver du

150 gram smör
2 ägg
2,5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk kanel
en nypa salt
2,5 dl vetemjöl
pärlsocker till garnering

Så här gör du

1. Sätt ugnen på 250 grader.
2. Smält smöret och blanda i övriga ingredienser till en slät smet.
3. Klä en springform, 22 cm i diameter, med bakplåtspapper i botten. Häll i smeten och grädda 15–20 minuter mitt i ugnen.

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen