Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
recept 7 september 2016

Kanelbulle + kladdkaka = godaste kombon!

Kladdkaka som smakar kanelbulle – ja, det är precis så smaskigt som det låter. Här får du det superenkla receptet.

Det här magiska receptet kommer från Maria Erdmann, ordförande i Rulltårtans vänner.

Så gör du underbart god kanelbullekladdkaka

Kanelbullekladdkaka

Det här behöver du

150 gram smör
2 ägg
2,5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk kanel
en nypa salt
2,5 dl vetemjöl
pärlsocker till garnering

Så här gör du

1. Sätt ugnen på 250 grader.
2. Smält smöret och blanda i övriga ingredienser till en slät smet.
3. Klä en springform, 22 cm i diameter, med bakplåtspapper i botten. Häll i smeten och grädda 15–20 minuter mitt i ugnen.

Relaterade artiklar

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen