Gå till innehåll
Shopping Utbildning
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Recept 26 juli

Klassisk hallonsylt

Sommarens klassiska hallonsylt är superenkel att göra själv. Plocka, koka, njut!

 Sommarsöt klassiker till syltkakor, pannkakor, våfflor och på skorpan.
Sommarsöt klassiker till syltkakor, pannkakor, våfflor och på skorpan. FOTO: Charlote Gewwll

Passa på så länge det finns färska bär på buskarna. Detta klassiska recept kommer från Hallonboken av Ingar Nilsson.

 Hallonboken av Ingar Nilsson bjuder på kulturhistoria, odlingstips och en massa härliga recept med hallon i huvudrollen.
Hallonboken av Ingar Nilsson bjuder på kulturhistoria, odlingstips och en massa härliga recept med hallon i huvudrollen. FOTO: press

Läs också: Ljuvligt god Pinocchiotårta

Klassisk hallonsylt

Skriv ut

Ingredienser

  • 1 kg hallon
  • saft av 1 citron
  • 500 g socker

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser och kör i matberedare.
  2. Häll över i en kastrull och koka upp tills sylten tjocknat (105 grader).
  3. Häll upp på väl rengjorda burkar.

Recept: Ingar Nilsson

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Populära ämnen på Land.se

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs artiklar i säsong

Till toppen