Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Recept 3 mars

Knäcke med ostomelett och varmrökt fisk

Ostomelett på knäcke. Svårare än så behöver middagen inte vara. Med rätt tillbehör blir det rena lyxmåltiden. Gör den redan i kväll!

 Ostomelett med krispig slow och rökt fisk gör knäckemackan till en mättande och underbart god måltid.
Ostomelett med krispig slow och rökt fisk gör knäckemackan till en mättande och underbart god måltid. FOTO: Katarina Ekeström

Mättande macka med härligt knäckecrunch. Lands Katarina Ekeström är fenomenal på att sno ihop mackor som mättar som en hel måltid. Här är en av hennes favoriter.

Läs också: Broccoligratäng LCHF – enkelt recept

Knäcke med ostomelett och varmrökt fisk

Skriv ut

Ingredienser (4 personer):

  • 4 rejäla skivor knäckebröd
  • 3 ägg
  • 30 g ost, riven
  • 1 dl majonnäs
  • ½ fänkål eller en bit kål, fint strimlad
  • 2 msk dill, finhackad
  • 100 g varmrökt fisk
  • citron att pressa över

Gör så här:

  1. Vispa upp äggen tillsammans med 1 msk vatten. Häll omelettsmeten i en het panna och stek hastigt. Strö över riven ost och vik ihop. Skär i fyra bitar och fördela över brödet.
  2. Blanda majonnäs med fänkål eller kål. Rör i dillen. Lägg en sked på varje brödskiva. Lägg på fisken delad i bitar.

Recept: Katarina Ekeström

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen