Recept 17 juni 2022
Krämig sill i skagenröra
Krämig sill i skagenröra är en ny favorit på midsommarbuffén.
Läs också: Anjovisröra med forellrom
Krämig sill i skagenröra
Skriv ut
Ingredienser (8 bufféportioner)
- 2 förpackningar 5–minuterssill à 420 g
- Röra
- 1 ¼ dl majonnäs.
- 1 ¼ dl crème fraiche
- 2 msk färskriven pepparrot
- 1 dl hackad rödlök
- 5 msk hackad dill
- ½ krm cayennepeppar
- salt
Gör så här
- Häll av lagen, låt sillen rinna av väl och skär i bitar.
- Blanda majonnäs, crème fraiche, pepparrot, rödlök, dill och cayennepeppar.
- Vänd ner sillen och smaka av med salt.
- Låt smakerna mogna i kylen minst några timmar, men gärna över natten.
Kommentarer
Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.