Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Recept 17 juni

Krämig sill i skagenröra

Krämig sill i skagenröra är en ny favorit på midsommarbuffén.

 Skagenrörans smaker passar perfekt med sill.
Skagenrörans smaker passar perfekt med sill. FOTO: Ove Lindfors

Läs också: Anjovisröra med forellrom

Krämig sill i skagenröra

Skriv ut

Ingredienser (8 bufféportioner)

  • 2 förpackningar 5–minuterssill à 420 g
  • Röra
  • 1 ¼ dl majonnäs.
  • 1 ¼ dl crème fraiche
  • 2 msk färskriven pepparrot
  • 1 dl hackad rödlök
  • 5 msk hackad dill
  • ½ krm cayennepeppar
  • salt

Gör så här

  1. Häll av lagen, låt sillen rinna av väl och skär i bitar.
  2. Blanda majonnäs, crème fraiche, pepparrot, rödlök, dill och cayennepeppar.
  3. Vänd ner sillen och smaka av med salt.
  4. Låt smakerna mogna i kylen minst några timmar, men gärna över natten.

Recept: Caroline Hofberg

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Missa inte vår webbshop

Lär dig i din takt

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen