Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Recept 14 juni 2019

Lindströms minibiffar med pepparrot

Minibiffar a la Lindström med rödbetor och ättiksgurka serveras i ett salladsblad toppat med kesella och pepparrot.

 Duka upp med Lindströms minibiffar på buffén.
Duka upp med Lindströms minibiffar på buffén. FOTO: Ove Lindfors

Bjud på små delikatesser i form av klassiska färsbiffar i miniformat. De är bra plockmat på midsommarbuffén och kommer att gå åt i ett nafs!

Läs också: Klassisk Västerbottenpaj till midsommar

Lindströms minibiffar med pepparrot

Skriv ut

Ingredienser: (24 stycken)

  • 400 g nötfärs
  • 1 liten gul lök
  • 1 ½ dl hackade inlagda rödbetor
  • 3 msk hackad ättiksgurka
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 ägg
  • smör till stekning
  • hjärtsallad till servering
  • Topping
  • 250 g kesella
  • 2 msk färsk riven pepparrot
  • hackad gräslök
  • kapris

Gör så här:

  1. Finhacka löken. Mjukstek den i smör och låt kallna.
  2. Blanda alla ingredienser till färsen. Forma till 24 små biffar.
  3. Stek biffarna på båda sidor i smör. Låt kallna.
  4. Blanda kesella och pepparrot.
  5. Vid servering: Dela salladen i blad. Lägg biffarna på salladsbladen. Toppa biffarna med en klick pepparrotskräm och strö på gräslök och kapris.

Relaterade artiklar

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen