Recept 7 augusti 2018
Ny kräftlag till frysta kräftor
Frysta kräftor blir godare om du kokar en ny lag till dem. Den här varianten bör du förbereda ett dygn innan servering.
Läs också: Här är alla recept till kräftskivan
Kräftlag till frysta kräftor
Skriv ut
Ingredienser:
- 1 kg frysta kräftor
- Lag:
- 2 liter vatten
- 1/4 dl grovsalt
- 4 bitar råsocker
- 1 dl öl
- 125 g dillkronor
Gör så här:
- Koka upp vatten, salt, socker och öl. Lägg i dillkronorna och låt sjuda i 10 minuter under lock. Låt svalna och ta upp dillkronorna och lägg åtsidan.
- Lägg i det hela frysta kräftblocket och lägg på dillkronorna igen.
- Ställ in i kylen och låt stå helst ett dygn.
Kommentarer
Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.