Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Recept 30 juni 2017

Pannacotta med fläder och vit choklad – underbart gårdsrecept

Den här pannacottan kvalar lätt in på listan över de godaste efterrätterna någonsin. Receptet kommer från gården Ängavallen i Skåne. Måste testas!

 Fläder och vit choklad – den här pannacottan har allt.
Fläder och vit choklad – den här pannacottan har allt. FOTO: S847

Pannacotta med fläder och vit choklad

Skriv ut

Ingredienser

  • 4 msk koncentrerad flädersaft
  • 1 msk socker
  • 3 dl grädde
  • 35 g vit choklad
  • 2,5 gelatinblad
  • valfria bär till garnering

Gör så här

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.
  2. Koka upp flädersaft, socker och grädde. Ta av från värmen och mixa ner chokladen.
  3. Tillsätt gelatinblad och blanda väl.
  4. Fördela i 4 djupa glas eller skålar. Ställ i kylen minst 2 timmar. Garnera med valfria bär och kanske ett myntablad

Recept: Niklas Kämpargård, Ängavallen

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen