Recept 30 juni 2017
Pannacotta med fläder och vit choklad – underbart gårdsrecept
Den här pannacottan kvalar lätt in på listan över de godaste efterrätterna någonsin. Receptet kommer från gården Ängavallen i Skåne. Måste testas!
Pannacotta med fläder och vit choklad
Skriv ut
Ingredienser
- 4 msk koncentrerad flädersaft
- 1 msk socker
- 3 dl grädde
- 35 g vit choklad
- 2,5 gelatinblad
- valfria bär till garnering
Gör så här
- Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.
- Koka upp flädersaft, socker och grädde. Ta av från värmen och mixa ner chokladen.
- Tillsätt gelatinblad och blanda väl.
- Fördela i 4 djupa glas eller skålar. Ställ i kylen minst 2 timmar. Garnera med valfria bär och kanske ett myntablad
Kommentarer
Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.