Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Recept 30 juni 2017

Pannacotta med fläder och vit choklad – underbart gårdsrecept

Den här pannacottan kvalar lätt in på listan över de godaste efterrätterna någonsin. Receptet kommer från gården Ängavallen i Skåne. Måste testas!

 Fläder och vit choklad – den här pannacottan har allt.
Fläder och vit choklad – den här pannacottan har allt. FOTO: S847

Pannacotta med fläder och vit choklad

Skriv ut

Ingredienser

  • 4 msk koncentrerad flädersaft
  • 1 msk socker
  • 3 dl grädde
  • 35 g vit choklad
  • 2,5 gelatinblad
  • valfria bär till garnering

Gör så här

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.
  2. Koka upp flädersaft, socker och grädde. Ta av från värmen och mixa ner chokladen.
  3. Tillsätt gelatinblad och blanda väl.
  4. Fördela i 4 djupa glas eller skålar. Ställ i kylen minst 2 timmar. Garnera med valfria bär och kanske ett myntablad

Recept: Niklas Kämpargård, Ängavallen

Relaterade artiklar

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen