Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Recept 1 augusti 2019

Rårörda hallon

Rårörda hallon är enkelt att göra och gott till mycket!

 Rårörda hallon är gott till glass, i vispgrädden, till pannkakor och våfflor eller på pannacottan.
Rårörda hallon är gott till glass, i vispgrädden, till pannkakor och våfflor eller på pannacottan. FOTO: Istock

Rårörda hallon svänger du ihop i ett nafs och bären passar utmärkt som fyllning i bakverk, som dekor på pannacottan eller tårtan eller som smaksättning i vispgrädden och frukostgröten.

Servera bären till våfflor och pannkakor eller på nybakta scones om du föredrar den här friska smaken framför traditionell sylt.

Rårörda hallon

Skriv ut

Ingredienser:

  • 0,5 dl socker
  • 125 g färska hallon

Gör så här:

  1. Lägg hallonen i en bunke. Strö över socker, rör om och låt sen stå tills sockret smultit, ca 1 timme. Rör om ett par gånger under tiden.
  2. Servera eller använd i bakverk på en gång.

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Läs artiklar i säsong

Till toppen