Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Recept 1 augusti

Rårörda hallon

Rårörda hallon är enkelt att göra och gott till mycket!

 Rårörda hallon är gott till glass, i vispgrädden, till pannkakor och våfflor eller på pannacottan.
Rårörda hallon är gott till glass, i vispgrädden, till pannkakor och våfflor eller på pannacottan. FOTO: Istock

Rårörda hallon svänger du ihop i ett nafs och bären passar utmärkt som fyllning i bakverk, som dekor på pannacottan eller tårtan eller som smaksättning i vispgrädden och frukostgröten.

Servera bären till våfflor och pannkakor eller på nybakta scones om du föredrar den här friska smaken framför traditionell sylt.

Rårörda hallon

Skriv ut

Ingredienser:

  • 0,5 dl socker
  • 125 g färska hallon

Gör så här:

  1. Lägg hallonen i en bunke. Strö över socker, rör om och låt sen stå tills sockret smultit, ca 1 timme. Rör om ett par gånger under tiden.
  2. Servera eller använd i bakverk på en gång.

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen