Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Recept 6 april

Rödbetssill med pepparrot

Inlagda rödbetor, pepparrot och gräslök. Klassiska smaker som passar fantastisk bra ihop med sillen. Testa detta enkla och roligt recept på rödbetssill.

 Vackert rosa och fantastiskt god blir denna rödbetssill.
Vackert rosa och fantastiskt god blir denna rödbetssill. FOTO: Ove Lindfors

Det är lättare än du kanske tror att göra egen sill. Caroline Hofbergs härliga rödbetssill med pepparrot gör du i endast tre enkla steg. Resultatet blir fantastiskt gott!

Läs också: Enkelt och gott fröknäcke

Rödbetssill med pepparrot

Skriv ut

Ingredienser (8 bufféportioner)

  • 2 förpackningar 5–minuterssill à 420 g
  • 4 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 4 dl fint tärnade inlagda rödbetor
  • 4 msk färskriven pepparrot
  • 1 dl hackad gräslök
  • salt
  • nymald vitpeppar

Gör så här

  1. Skölj sillen och skär i bitar.
  2. Blanda crème fraiche, majonnäs, rödbetor, pepparrot och gräslök. Smaka av med salt och peppar.
  3. Vänd ner sillen. Låt smakerna mogna före servering, gärna över natten.

Recept: Caroline Hofberg

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen