Recept 6 april 2020
Rödbetssill med pepparrot
Inlagda rödbetor, pepparrot och gräslök. Klassiska smaker som passar fantastisk bra ihop med sillen. Testa detta enkla och roligt recept på rödbetssill.
Det är lättare än du kanske tror att göra egen sill. Caroline Hofbergs härliga rödbetssill med pepparrot gör du i endast tre enkla steg. Resultatet blir fantastiskt gott!
Läs också: Enkelt och gott fröknäcke
Rödbetssill med pepparrot
Skriv ut
Ingredienser (8 bufféportioner)
- 2 förpackningar 5–minuterssill à 420 g
- 4 dl crème fraiche
- 1 dl majonnäs
- 4 dl fint tärnade inlagda rödbetor
- 4 msk färskriven pepparrot
- 1 dl hackad gräslök
- salt
- nymald vitpeppar
Gör så här
- Skölj sillen och skär i bitar.
- Blanda crème fraiche, majonnäs, rödbetor, pepparrot och gräslök. Smaka av med salt och peppar.
- Vänd ner sillen. Låt smakerna mogna före servering, gärna över natten.
Kommentarer
Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.