Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Recept 17 september 2018

Så gör du syrad paprika – godaste tillbehöret

Gott till gravad lax, grillat kött eller varför inte stekt haloumi. Syrad paprika är ett supergott och användbart tillbehör som du gör i ett huj.

 Syrad paprika är ett gott tillbehör som går supersnabbt att göra. Strimlar du paprikan riktigt fint så blir resultatet bäst.
Syrad paprika är ett gott tillbehör som går supersnabbt att göra. Strimlar du paprikan riktigt fint så blir resultatet bäst. FOTO: Istock

Paprika är gott som det är men blir ännu mer spännande och lite syrlig i smaken om du syrar den. Ett gott tillbehör som går supersnabbt att göra.

Läs också: Picklade morötter – superenkelt recept

Syrad paprika

Skriv ut

Ingredienser

  • 1 röd paprika
  • 1 msk pressad limesaft + rivet skal av 1 lime
  • 2 msk rapsolja
  • 1 krm salt

Gör så här

  1. Strimla paprikan fint.
  2. Vänd ner den strimlade paprikan i limesaft, limeskal, olja och salt. Färdig att servera.

Recept: Håkan Larsson

Relaterade artiklar

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen