Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
recept 16 maj 2017

Så snabbt gör du picklad rödlök – godaste receptet

Picklad rödlök är ett fantastiskt gott tillbehör som passar lika fint till kött och fisk som till fågel och vegetariskt. Här är bästa receptet.

FOTO: Niklas Kämpargård

Picklad rödlök

Skriv ut

Ingredienser

  • 2 rödlökar
  • 1 dl ättika (12%)
  • 2 dl socker
  • 3 dl vatten

Gör så här

  1. Skär rödlöken i tunna skivor.
  2. Blanda ättika, socker och vatten till en lag. Rör ordentligt så att sockret löser sig.
  3. Lägg i rödlöken och låt stå i kylskåp i ett par timmar innan servering.

Niklas Kämpargård

Relaterade artiklar

Läs mer om

Lands Nyhetsbrev

Gör som 49 000 andra - få tips om nyheter, inspiration, mat & vin direkt till din e-post!

Missa inga nyheter
Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Läs fler artiklar från Land.se

Till toppen