Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
recept 16 maj 2017

Så snabbt gör du picklad rödlök – godaste receptet

Picklad rödlök är ett fantastiskt gott tillbehör som passar lika fint till kött och fisk som till fågel och vegetariskt. Här är bästa receptet.

FOTO: Niklas Kämpargård

Picklad rödlök

Skriv ut

Ingredienser

  • 2 rödlökar
  • 1 dl ättika (12%)
  • 2 dl socker
  • 3 dl vatten

Gör så här

  1. Skär rödlöken i tunna skivor.
  2. Blanda ättika, socker och vatten till en lag. Rör ordentligt så att sockret löser sig.
  3. Lägg i rödlöken och låt stå i kylskåp i ett par timmar innan servering.

Niklas Kämpargård

Läs mer om

Gör som 60 000 andra!

Missa inte Lands nyhetsbrev

Få lästips om hem och trädgård, mat och dryck samt djur och natur

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Populära ämnen på Land.se

Upptäck nya platser med

Läs artiklar i säsong

Till toppen