Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Resor 8 mars 2019

Boka campingplats i Norden

Campingälskarna Malin och Lars Mellstrand tar upp kampen om semesterfirarna. Deras nya sajt ska göra det enkelt att boka campingplatser i hela Norden.

 Nu blir det lika enkelt att jämföra och boka camping på nätet som flyg och hotell.
Nu blir det lika enkelt att jämföra och boka camping på nätet som flyg och hotell. FOTO: Istock

Med tio års erfarenhet av att driva campingplatser i Falun, Dalarna, Nora, Norrtälje och Stockholms skärgård, vet makarna Mellstrand från Falun hur knepigt det kan vara för gäster att botanisera bland alternativen.

Därför startar de nu Hollistay, en sajt som ska samla alla nordens campingplatser på ett och samma ställe, skriver Allt om resor.

Läs också: Semestra i Sverige – 25 härliga utflyktstips från norr till söder

Finns ingen liknande sajt

Det finns gott om sidor för den som vill jämföra priser och boka flyg eller hotell. Fram tills nu har det inte funnits någon liknande plattform för den som vill boka campingsemester.

– Vi vill förändra branschen. Det är så enkelt att boka ett hotellrum och en flygbiljett, men en campingplats eller stuga är svårt, säger Malin Mellstrand till Allt om resor.

På sajten Hollistay kommer användare att kunna bläddra bland 2 300 campingplatser och stugbyar i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Betygsättning av campingar

Ett kartverktyg ska vissa var campingarna ligger och hur mycket det kostar att boka. Det kommer även gå att kategorisera campingplatserna efter storlek.

– Eftersom en del vill hitta en liten pärla medan andra vill hitta en stor camping med äventyrsbad, säger Lars Mellstrand till Allt om resor.

Användarna ska även ha möjlighet att betygsätta campingplatser och skriva omdömen som andra användare kan ta del av.

Sajten lanseras den 15 mars.

Fler spännande resmål

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen