Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Resor 8 augusti 2018

Boka den perfekta resan! Så går vi tillväga

Tycker du att det är svårt att boka en utlandsresa? Då är du inte ensam, nästan hälften av alla svenska resenärer lägger flera dagar på research innan resan bokas.

Vägen till bokningen av drömresa är lång och tar mycket tid, det tycker i alla fall nästan hälften (46 procent) av alla svenska resenärer. Vissa lägger till och med ned en hel veckas research för en veckas semester, närmare bestämt 13 procent, enligt en undersökning som Sifo gjort på uppdrag av Tickster.

Många val innan bokning

Information kring allt från flygresa till boende, utflykter och restauranger på resmålet söks igenom noga, för att få en tydlig bild av alla valmöjligheter.

Om resultatet tyder på att det är svårt att boka en resa på egen hand, det framgår inte av undersökningen men faktum är att valmöjligheterna bara när det kommer till flygalternativ och boende, är många för den som ska skräddarsy sin resa på egen hand.

Få lägger bara en timme

Endast fem procent tycker att det räcker att spendera som mest en timme på bokningen för att lyckas träffa rätt.

Landresor: Här hittar du din nästa favoritresa

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Fler spännande resmål

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen