Gå till innehåll
Shopping Resor
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Resor 16 februari 2022

Nya Landresor är här

Äntligen är Lands populära resor tillbaka. Välarrangerade, trygga och bekväma resor fyllda med god mat och dryck, spännande historik, vackra landskap – allt paketerat så att just du ska få chansen att koppla av och njuta av en så skön resa som möjligt.

 Landresor skapar varma och kära minnen som värmer dig livet ut.
Landresor skapar varma och kära minnen som värmer dig livet ut. FOTO: CentralITAlliance

Släpp vardagen och res med Nya Landresor under 2022! I samarbete med utvalda partners erbjuder vi ett urval unika resor som spänner över hela Europa, allt från korta weekendresor till längre upplevelserika resor.

Ambitionen är att ge dig som Landläsare den bästa reseupplevelsen där så mycket som möjligt ingår.

Upptäck Nya Landresor

Återlanserar populära konceptet Landresor

 Isle of Skye, Skottland – upplev de kanske allra finaste delarna av Skottland.
Isle of Skye, Skottland – upplev de kanske allra finaste delarna av Skottland. FOTO: ASKA

Vi på Land tror på lusten till resandet och nyfikenhet på nya kulturer. Därför återlanserar vi det populära konceptet Landresor.

Vår ambition är att inspirera och kvalitetssäkra utvalda reseaktörer och se till att du får så goda villkor som möjligt på din nästa resa.

Självklart är målet också att hjälpa till att skapa varma och kära minnen som värmer dig livet ut.

Resor kryddade med unika upplevelser

Vi vill att du ska få en resa kryddat med unika och personliga upplevelser specifika för just den plats vi besöker. Det kan handla om ett gårdsbesök en inblick i invånarnas vardagsliv, en handplockad restaurang som serverar mat med noga utvalda lokala råvaror.

Svensktalande guider och fokus på trygghet

 Längtar du efter uppleva goda viner, utsökt mat och det genuina och småskaliga? Följ med en unik resa till Toscana i april.
Längtar du efter uppleva goda viner, utsökt mat och det genuina och småskaliga? Följ med en unik resa till Toscana i april. FOTO: SolStock

Samtliga resor leds av en kunnig svensktalande guide och på några resor finns även den extra tryggheten med en sjuksköterska i resesällskapet.

Varmt välkommen att botanisera här nedan för att se om vi har något inspirerande som passar dina resedrömmar just nu.

Utflykter, arrangemang, dricks och entréer ingår nästan alltid i priset när du reser med Landresor! Det är bara för dig att koppla av och åka med!

Hållbarhet står högt på agendan

Vi samarbetar tätt med erfarna partners som är experter inom olika typer av upplevelser och kan därför se till att aktivt ställa krav och påverka arrangörerna att utveckla sitt hållbarhetsarbete.

Vi har valt samarbetspartners som i sin tur är noga med att ha hållbara samarbeten med personal, leverantörer och samhällena vi besöker under våra resor. De är kräsna med vilka flygbolag de väljer och följer utvecklingen för att kunna erbjuda alternativ med tåg.

Upptäck Nya Landresor

Kommentarer

Genom att kommentera på Land så godkänner du våra regler.

Fler spännande resmål

Land Shopping Nyhetsbrev

Vill du också ha shoppingtips och bra erbjudanden varje vecka till din e-post? Skriv upp dig nu och missa inget!

Missa inga köptips
Inspiration och specialerbjudanden
Spara pengar

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.


Till toppen